Andreea Esca a câștigat definitiv procesul cu doctorița din Focșani care a acuzat-o de prejudiciu de imagine!

 

Hotărâre definitivă în dosarul Andreei Esca! În 2013, prezentatoarea a difuzat o știre despre o doctoriță din Focșani care a condus cu viteză mare pe contrasens, a lovit un polițist și a plecat de la locul faptei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Femeia, deoarece era foarte cunoscută pe plan local, a căutat să își facă dreptate în instanță. Aceasta i-a cerut Andreei Esca să plătească 34.000 de euro pentru prejudicii de imagine. Acum, oamenii legii au oferit o hotărâre definitivă în acest caz!

Curtea de Apel Galați a închis definitiv cazul în care Andreea Esca este citată de către doctorița din Focșani! Iată ce au hotărât judecătorii!

Hotărâre definitivă în dosarul Andreei Esca! Andreea Esca a câștigat, oficial, cazul în care o doctoriță din Focșani i-a cerut prejudicii de imagine. Judecătorii au decis că femeia din Vrancea trebuie să plătească 11.779 lei cheltuieli de judecată și onorariu avocațial.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia în anulare formulată de contestatoarea S. I. împotriva deciziei civile nr. 282/24.11.2021 pronunţată de Curtea de Apel Galaţi. Obligă contestatoarea la plata către intimaţi a sumei de 11.779 de lei reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv onorariu avocaţial. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12.01.2022', se arată în hotărâre, potrivit SpyNews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest