Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate: "Nu știu cât mai rezist..."

 

Andreea Mantea a povestit pe rețelele de socializare, faptul că nu se află într-o stare prea bună de sănătate, iar de peste două săptămâni se confruntă cu o gripă ceva mai severă. Aceasta face apel la urmăritorii ei să o ajute cu orice formă de tratament, pentru că nu mai știe cum să se trateze, spune vedeta.

’Eu nu mai înțeleg. Nu mai înțeleg ce răceală am. Nu mai înțeleg absolut nimic. Eu știam că orice răceală ține 7 zile. Eu așa știam, că orice răceală ține 7 zile și că trece și cu pastile și fără. Covidul cât ținea, 7-10-14 zile, gripa A nu știu cât ține, 7-8-10 zile. Măi, dar eu sunt răcită de două săptămâni. Eu de două săptămâni nu-mi revin.

Eu de două săptămâni nu mai pot. Ieri m-am simțit un pic mai bine și astăzi iar m-am trezit.. Iar am luat-o de la capăt. Nu mai știu ce tratament să iau, ce pastile!? De fapt, le-am luat pe toate. Am luat și naturiste, țuică fiertă, siropuri. Nu știu cât mai rezist. Am rămas și fără voce, la un moment dat. E foarte rău ce se întâmplă’’, a spus Andreea Mantea, pe instastory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest