Andreea Mantea, totul despre viața sa amoroasă: „ Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa”

 

Chiar dacă nu are pe nimeni în momentul de față, vedeta de televiziune se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

 

Andreea Mantea s-a despărțit recent de partenerul ei, un coleg de televiziune, iar acum este din nou o femeie singură, independentă. În cadrul unei emisiuni online, ea a vorbit despre situația actual, mărturisind că nu își dorește o relație, mai ales că astfel ar avea mai mult timp în care să-i dea atenție băiatului ei, David. Vedeta a mai precizat că odată cu înaintarea în vârstă și standardele sale au crescut, totodată ea apreciind că sunt momente în viață când e mult mai bine să fi singură.

 

”Nu, după o vârstă îți ridici atât de mult standardele. Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa. După o vârstă nu e de ceea ce îți dorești, e de ceea ce îți aduce viața. (...) Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul, timpul meu prețios pentru ce?”, a spus Andreea Mantea.

 

Nu este pentru prima dată când Andreea Mantea are o atitudine tranșantă vis-à-vis de acest subiect. Recent, ea a mai precizat că nu are niciun gând să se mărite vreodată, apreciind că dragostea poate funcționa foarte bine și în absența actelor de căsătorie.

 

„De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate”, spunea cu ceva timp în urmă pentru Click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest