Andreea Marin a oferit ajutor refugiaţilor din Ucraina: "Copiii când ajung nu au puterea să zâmbească!"

 

Mii de persoane și-au părăsit casele și o parte din ei s-au refugiat în România. Andreea Marin s-a oferit să le dea o mână de ajutor și a organizat o campanie în care mai multe persoane oferă sprijin refugiaților din Ucraina.

''Sentimentele sunt foarte puternice când ești față-n față cu o mamă care are lacrimi în ochi, când știi că a făcut câteva zile să ajungă dincolo de granița noastră, câteva zile pe jos, cu mașina, și dormind în locuri în care s-au ascuns de teamă, și ele, și copiii săi.

Copiii când ajung nu au puterea să zâmbească, ei ( n.r. persoane din campanie) caută să îi ajute, să le dea jucării, că sunt psihologi care vin să-i ajute. Este o realitate care îi desparte de viață și de tații lor , a declarat Andreea Marin în exclusivitate la Antena Stars.

Andreea Marin a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Ucraina trece printr-o perioadă grea, iar copiii sunt afectați cu privire la situația din țara lor. Vedeta încearcă pe cât posibil să nu le lipsească nimic și să le ofere toate condițiile necesare.

 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest