Andreea Marin, despre veşnica rivală, Mihaela Rădulescu: "Nu a fost..."

 

Timp de foarte mulți ani, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost considerate rivale, asta poate și pentru că au fost căsătorite cu același bărbat. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr din 1997 până în 1999, însă Andreea Marin a avut un mariaj lung cu acesta, din 2006 până în 2013, având și un copil împreună, pe frumoasa Violeta.

Invitată la podcast-ul lui Măruță, Andreea a fost întrebată cum se înțelege acum cu Mihaela.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi. E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a răspuns vedeta.

Acum câteva luni, întrebată de la ce a început conflictul dintre cele două, Andreea Marin a mărturisit că nu ea este mărul discordiei.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine. Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a răspuns aceasta în cadrul unei emisiuni.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest