Andreea Marin, fană a Crăciunului! ”Iubesc această perioadă...”

 

Multe vedete așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă, iar Andreea Marin se află, cu siguranță, printre ele. Vedeta preferă, în fiecare an, să își petreacă timpul alături de cei dragi, fiind și aniversarea fiicei ei în luna decembrie. Andreea Marin a mărturisit la Antena Stars cum va petrecere acasă alături de cei dragi.

Andreea Marin nu pierde niciun moment să își exprime pasiunea pentru Crăciun și luna decembrie, care este plină cu surprize și cu motive de sărbătoare pentru ea și pe care o așteaptă cu nerăbdare. Pentru ea este o tradiție ca sărbătorile să fie petrecute acasă, alături de familie, iar acest lucru se va înâmplă și în acest an.

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru Andreea Marin, căreia îi transmit bucurie în suflet. Dacă multe vedete aleg destinații exotice pentru această perioadă, Andreea alege să rămână alături de familia ei, aniversându-și fiica.

”Iubesc această perioadă. Sunt născută în decembrie, fiica mea este cu o săptămână înaintea mea sărbătorită. Dincolo de Crăciun și de Anul Nou, cu puțin timp înainte a fost și Sfântul Andrei. Toate aceste sărbători adunate îmi dau o stare foarte pozitivă. În jurul bradului și în jurul mesei cu bunătăți tradiționale, la noi acasă. În brăduțul meu, întotdeauna așez globuri pictate manual și realizată de o prietenă. Pe unul dintre globuri, la care țin cel mai mult, este fiica mea”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest