Andreea Popescu, într-o postură inedită: „Nașa conașa în acțiune!”

 

Cunscuta dansatoare a devenit părinte spiritual în acest weekend, poziție în care s-a simțit excelent.

Andreea Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Ea are o carieră impresionantă, dar și o viață de familie pentru care multe femei ar fi invidioase, având un soț iubitor și trei copii. În weekend-ul care a trecut, vedeta a fost nașă! Pregătirile au fost în toi încă de la primele ore ale dimineții, iar vedeta a reușit să pună la punct ultimele detalii ca totul să iasă perfect.

"Nașa conașa în acțiune🍾.", a fost mesajul transmis de Andreea Popescu prin intermediul rețelelor de socializare, în descrierea videoclipului în care le arată urmăritorilor săi ținuta aleasă.

În altă ordine de idei, nu cu multă vreme în urmă, dansatoarea a fost acuzată că ar sta pe banii soțului ei. Ea le-a oferit un răspuns ferm și argumentat celor care au criticat-o. „Eu muncesc, adică real muncesc, muncesc enorm. Eu împreună cu fina mea, cu Angi, suntem „motorul acestui brand de haine pentru copii''. Și toată munca asiduă este făcută de către mine și de către ea și toate realizările și tot ce se întâmplă. Și bineînțeles că îți vine ajutor și susținere morală din partea familiei, susținere din partea angajaților, care muncesc și ei cot la cot, până la urmă trebuie să lucrăm împreună cu toții. Banii dacă s-au adus, s-au adus de acasă, din familie, nu din banii soțului”, a spus Andreea Popescu, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest