Andreea Raicu a anunțat câștigătorul amuletei: „Îmi place să fie foarte viu, colorat”

 

Prezentatoarea TV a stabilit destinația amuletei, după ce a degustat cele patru farfurii.

 

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, alături de Bogdan Alexandrescu, cunoscut ca Dexter, s-au luptat pentru a face o farfurie cât mai gustoasă pentru Andreea Raicu. Înainte de degustare, vedeta a spus ce apreciază cel mai tare atunci când vine vorba de mâncare, precizând că pune destul de mare accent și pe aspectul farfuriei, nu doar pe gust.

 

„Toată viața mea m-am chinuit să nu mănânc ca să fiu foarte slabă și am ținut să respect niște standarde. Cred că a fost o provocare pentru ei. Ador să simt tot felul de gusturi, texturi și combinații! (...) Pentru mine e foarte important cum arată mâncarea și ce am în farfurie, nu îmi place să am dezordine. Îmi place să fie foarte viu, colorat”, a spus Andreea Raicu înainte să deguste preparatele.

 

Andreea Raicu a decis ca amuleta să meargă la Cătălin Scărlătescu, fiind absolut încântată de farfuria acestuia. „Aia e! Am pierdut-o și pe asta, ce să facem?!. Măcar uite, nu a luat-o Bontea, nu s-a dus cu un avans mai mare, bine că a luat-o Scărlătescu. Să mai sufere și Sorin”, a spus chef Florin Dumitrescu după ce a aflat cine e câștigătorul.

 

Astfel, Cătălin Scărlătescu va avea puterea să aleagă un interval de 30 de minute din probă în care să mute două echipe la bancurile adverse. Echipa întreagă, cu tot cu chef.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest