Andreea Raicu și-a deschis sufletul: „Restul e un bonus!”

 

Succesul pe care l-a cunoscut pe plan profesional nu pare să se fi regăsit și în viața personală pentru Andreea Raicu.

 

Invitată în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre unele dintre cele mai intime lucruri din viața ei. Unul dintre momentele speciale a fost atunci când s-a apucat să povestească o scenă de la o nuntă, apoi, peste doar câteva momente a ținut să spună că nu era a ei. Vedeta de televiziune a lăsat capul în jos și a făcut o pauză mai lungă, ceea ce relevă faptul că este un subiect destul de sensibil pe care nu se simte deloc confortabil să-l abordeze. Andreea Raicu a vorbit despre viața amoroasă și a spus că cel mai important lucru pe care îl ia din relații este că trebuie să se prețuiască și să se iubească.

 

”Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este că trebuie să mă prețuiesc și să mă iubesc, pentru că restul e un bonus”, a spus Andreea Raicu.

 

În cadrul podcast-ului a ieșit din zona de confort și a fredonat câteva melodii precum ,,Don't Worry, be happy", ,,All you need is love" și ,,Somewhere over the rainbow”. Ea a spus că nu se aștepta la asta, dar s-a distrat foarte tare și nu îi vine să creadă că a cântat, deoarece nu a mai făcut-o până acum.

 

,,Adevărul că nici eu nu mă așteptam la una ca asta, dar m-am distrat atât de bine. Mulțumesc și de abia aștept să îl văd! Nu-mi vine să cred că m-ai făcut să cânt și mai ales că mi-a și plăcut”, a spus Andreea Raicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest