Andreea Tonciu a făcut turul cabinetelor medicale: „Am zis că o să înnebunesc!”

 

Diva a început anul 2022 așa cum l-a încheiat pe precedentul, cu vizite la doctori. Cu ce probleme se confruntă vedeta.

 

Finalul lui 2021 a fost cum nu se poate mai prost pentru Andreea Tonciu, iar începutul lui 2022 se încadrează pe aceleași coordonate. Diva face un adevărat maraton al cabinetelor medicale. Ce a pățit Andreea Tonciu în ultima vreme de are în continuu nevoie de ajutor medical de specialitate!

 

Diva a încheiat anul trecut în corzi. Din cauza unei răceli puternice, a ajuns pe perfuzii, iar apoi, la câteva zile distanță a ajuns din nou pe mâna doctorilor din cauza unor probleme la urechi. Iar turul cabinetelor medicale a continuat pentru Andreea Tonciu și după Revelion. Focoasa brunetă a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram prin ce a trecut în primele zile ale lui 2022. Parcă de nicăieri a descoperit că are niște pete în jurul ochilor și a ploapelor. Fără a pregeta niciun moment, vedeta a decis că este indicat ca un medic de specialitate să-și dea cu părerea despre proveniența respectivelor semne. Așa că a luat drumul oftalmologiei, apoi a cabinetului de dermatologie.

 

"Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat. La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentru că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi. Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foarte rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate", a povestit Andreea Tonciu pe Instagram.

 

Din ajunul Crăciunului problemele se țin scai de vedetă. La data de 23 decembrie, Andreea Tonciu a aflat că a murit o persoană dragă, astfel că a fost devastată de durere. Mai mult, imediat după înmormânatre, a contactat o răceală foarte gravă, astfel că a stat la perfuzii câteva zile, iar apoi a fost nevoită să meargă la spital deoarce nu mai auzea cu o ureche.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest