Andreea Tonciu, criticată că își editează pozele: „Ți-ai mutat capul...”

 

Andreea Tonciu se află într-o vacanță de vis cu familia ei în Turcia. După cum și-a obișnuit deja comunitatea, bruneta postează foarte multe fotografii din locația de lux în care se află, pentru a-și ține fanii la curent cu toate locurile noi și experiențele prin care trece. Totuși, prin ultima ei postare, chiar dacă a vrut să atragă doar reacții pozitive și complimente, vedeta nu a reușit decât să fie ținta criticilor. Ce i-a deranjat pe fani a fost modul în care Andreea Tonciu a ales să-și editeze fotografia. 

”Ador să mă las pozată în acest loc minunat.”, a fost textul scris de Andreea Tonciu în dreptul pozei de pe Instagram. 

Chiar dacă vedeta era extrem de mulțumită de felul în care arată și de locul în care este în vacanță, fanii n-au iertat-o nicio clipă.

„Fără supărare, dar ai exagerat cu photoshop-ul, ți-ai mutat capul mult prea în față.. știm că-ți place să te ”fotoshopezi”, dar măcar fă-o corect”, „Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul”, ”Când te vedem așa cum arăți tu în realitate?”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Andreea Tonciu. Se pare că bruneta nu acceptă astfel de remarci la adresa aspectului ei fizic, pentru că, la scurt timp, a șters toate părerile negative de la fotografia care a creat vâlvă pe Instagram.  
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest