Andreea Tonciu, la urgență în toiul nopții: „N-am scăpat de una, dau de alta!”

 

Fosta asistentă TV și-a alertat fanii după ce a avut nevoie de ajutor de specialitate din partea medicilor.

 

Problemele de sănătate se țin scai de Andreea Tonciu. După ce a avut nevoie de o perfuzie timp de cinci zile, iată că o altă complicație a făcut-o pe vedetă să revină la urgențe. Totul s-a întâmplat în mijlocul nopții trecute, când și-a alertat o prietenă, rugând-o s-o transporte la spital, apoi fanii, postând poze însoțite de explicațiile aferente pe rețelele de socializare.

 

Într-o postare în care își întreabă fanii dacă sunt curioși ce a pățit, ea le explică faptul că au durut-o ochii și în consecință a considerat că trebuie să se ducă la urgențe. "Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Am ajuns din nou la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneti daca sunteti curiosi ce am pătit la ora aceasta. (...) Sper să mă lase problemele și să nu mă mai doară", a mărturisit Andreea Tonciu în mediul online.

 

Medicii au decis că nu este nimic grav, drept pentru care nu au internat-o pe vedetă, ci i-au dat drumul acasă. Pe drumul de întoarcele, cele două prietene au dat nas în nas cu un echipaj de la rutieră, însă au trecut cu bine peste întâlnirea cu polițiștii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest