Andreea Tonciu, primele explicații după poza cu branula! Ce a pățit vedeta!

 

Focoasa brunetă are un final de an extrem de delicat. După ce a suferit o pierdere imensă a ajuns pe patul de spital.

 

Problemele se țin lanț de Andreea Tonciu. Zilele trecute spunea pe rețelele de socializare că este în doliu și că este îngenuncheată de durere, pentru că a pierdut o persoană dragă chiar de Crăciun. Cum un necaz nu vine niciodată singur, diva s-a pozat ieri cu o branulă în mână. A urcat poza pe Instagram, fără niciun fel de explicație.

 

Firesc, imaginea a stârnit îngrijorare printre urmăritorii de pe rețelele de socializare. Din fotografie se vede că Andreea Tonciu era acasă, așadar a avut nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu. Fanii au început să-și pună întrebări ce se întâmplă cu vedeta.

 

Astăzi, Andreea Tonciu nu a mai dorit să-i pârpălească la foc mic pe urmăritori și a explicat ce I s-a întâmplat. Ea a mărturisit că e foarte răcită, iar acesta se pare că e și motivul pentru care a ajuns pe perfuzii, organismul său fiind foarte slăbit. Vedeta însă s-a pus repede pe picioare, a revenit în forță, iar acum e gata pentru noi schimbări.

”Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

 

Din bolidul de lux, bruneta le-a transmis fanilor că urmează să meargă la o programare, căci vrea să-și facă o intervenție la nivelul feței. Ea le-a mărturisit urmăritorilor ei că are nevoie de îmbunătăți și urmează să se injecteze. ”Trebuie să plec că am o super programare, trebuie să-mi fac fața. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Vă pup”, a spus Andreea Tonciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest