Andrei Tinu, cu lacrimi în ochi de ziua tatălui: „Mi-aș dori să fac același lucru și eu cu fiul meu!”

 

Politicianul și-a pierdut tatăl atunci când avea 17 ani. La Antena Stars, Andrei Tinu a rememorat clipele trăite alături de părintele său.

 

La data de 21 octombrie, jurnalistul Dumitru Tinu trebuia să își serbeze ziua de naștere, însă, din nefericire, a plecat mult prea devreme dintre noi. Pe când cunoscutul politician, Andrei Tinu, era doar un adolescent și avea vârsta de 17 ani, tatăl său a trecut în neființă. În mod firesc, decesul acestuia a lăsat un gol imens în inima tuturor, însă mai ales o durere greu de suportat pentru Andrei Tinu, care a trebuit să-și continue ascensiunea de unul singur, fără sprijinul părintelui. Cu lacrimi în ochi, tânărul politician a vorbit despre mai important bărbat din viața lui.

 

Politicianul a recunoscut că își dorește ca și fiul său să-l facă mândru așa cum l-a făcut el pe tatăl său, fiind convins că acesta se va ridica la nivelul așteptărilor sale. Andrei Tinu a rememorat cum se desfășurau zilele de naștere ale tatălui său, cum el, un copil, se bucura de cadourile primite de journalist și îi lua toate stilourile de pe biroul de lucru.

 

"Ziua de 21 octombrie este o zi foarte fericita. Este ziua cand tatăl meu isi serba ziua de naștere. Din păcate tatăl meu ne-a părăsit când eu aveam 17 ani. Ma bucuram foarte tare de ziua lui, căci primea multe cadouri si eu i le luam. Mi-as dori sa fac același lucru și eu cu fiul meu. Imi doresc pentru copilul meu, sa se ridice așteptărilor mele, cum am făcut și eu.", a spus Andrei Tinu, în direct la Antena Stars.

 

Situația familială a lui Andrei Tinu este una destul de complicată. Andrei Tinu și Alberta s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au doi copii. În 2014, Alberta Tinu avea să aducă pe lume o fetiță Eva, ca mai apoi să vină pe lume și băiețelul, Matei. În 2018 cei doi și- au anunțat divorțul. Dar lucrurile au degenerat într-un scandal public. Deznodământul încă nu este pronunțat, dar Alberta Tinu a cerut și un ordin de protecție. Cu ajutorul ordinului de protecție, fosta soție a politicianului ar încerca să obțină custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Cei mici locuiesc în prezent cu tatăl lor, unde trebuie să rămână, potrivit instanței de judecată, care a respins cererile Albertei.

 

”Din păcate, saga continuă pentru că procesul de divorţ nu s-a terminat, deşi au trecut mai bine de doi ani şi jumătate. Ultima găselniţă a soţiei a fost să introducă un ordin de protecţie prin care a cerut custodie. Mă rog, exercitarea autorităţii părinteşti exclusive şi să păstrez eu o distanţă de 600 de metri faţă de copii pentru o perioadă de 6 luni. Sigur, nişte cereri aberante pentru că, copiii stau la mine printr-o hotărâre judecătorească. Copiii locuiesc cu mine, ea nu a mai venit în ţară de 6 luni. Face toate aceste acţiuni în instanţă pentru a mă denigra şi este trist ce se întâmplă. În loc să vină să vadă copiii, preferă să introducă acţiuni în justiţie”, declara Andrei Tinu în exclusivitate la Antena Stars, acum trei luni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest