Andrei Ungureanu, din nou pe scena iUmor: ”Am divorțat. De ce nu?”

 

Omul cu Tourette a făcut glume și pe seama relației pe care a avut-o, dar și a bolii de care suferă.

Andrei Ungureanu a fost din nou pe scena iUmor. Câștigătorul sezonului 9 și-a făcut și un tatuaj inspirat de această experiență, chiar dacă, inițial, jurații au spus că este vorba despre un desen făcut cu pixul.

„Am divorțat. De ce nu? (n.r. să nu renunțe la soție). Trebuia să îmi văd și eu de viață. Eu am făcut o chestie pe care nu credeam că o să o fac vreodată. Mi-am tatuat sigla iUmor pe mână și e reală, e pe bune, pentru că mie iUmor mi-a schimbat viața total într-un mod foarte bun și am zis că e simbolul meu”, a povestit Andrei Ungureanu, în ediția din această seară de la iUmor.

El consideră că sindromul Tourette, boala de care suferă, a ajuns să-i aducă celebritatea. „Boala mea e mai cunoscută decât mine. De fapt, ea m-a făcut celebru, așa că, cred că nu dacă nu aveam afecțiunea asta, apăream la o emisiune mai tristă, la Capatos de exemplu. Eu nici nu pot să vorbesc ca toată lumea (...) Pe lângă Tourette, am și anxietatea, de aia mă simt așa de emoționat. Chiar dacă mă simt ca acasă, mai am și emoții și mai am și ipohondrie. Fiind ipohondru, nu știu încă dacă am anxietate sau doar cred că am”, a fost o parte din momentul pregătit de „Omul cu Tourette” pe scena iUmor


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest