Angela Martini a dat toate detaliile din noaptea arestării lui Dragoș Săvulescu!

 
+2 click pentru
galerie

În premieră la Antena Stars, fotomodelul de origine albaneză a povestit cum a fost săltat omul de afaceri de către autoritățile din Grecia.

 

Angela Martini a rememorat noaptea din Mykonos, ce ar fi trebuit să fie de vis, dar s-a transformat într-un coșmar, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars. Iubita lui Dragoș Săvulescu a povestit cum s-a desfășurat totul în noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost săltat de autoritățile elene. Fotomodelul de origine albaneză a explicat că la momentul respectiv, ea și Dragoș se aflau la un restaurant cu niște prieteni, ulterior venind la masa lor un bărbat îmbrăcat în civil care l-a întrebat pe afacerist dacă el este chiar Dragoș Săvulescu. Când omul de afaceri român a răspuns afirmativ, bărbatul i-a cerut să-l urmeze. Angela Martini a mărturisit că s-a panicat și prima sa reacție a fost să pună mâna pe soțul său pentru a nu-l lăsa să plece.

 

„În noaptea aia eram la restaurant cu niște prieteni, iar la un moment dat a venit un bărbat îmbrăcat în civil, pe care nu-l mai văzusem niciodată. A venit la soțul meu și l-a întrebat tu ești Dragoș Săvulescu. I-a spus că este polițist și să-l urmeze Prima mea reacție a fost să-i cer să se legitimize, și l-am împins pe Dragoș înapoi pe scaun.”, a declarat Angela Martini la Antena Stars

 

Angela Martini apreciază că soțul său este hărțuit pentru o faptă făcută cu 19 ani în urmă, care de altfel, s-a prescris. Ea a solicitat opiniile celor mai buni experți în această situație, care au considerat că e o glume ce I se întâmplă lui Săvulescu. „Am printre cei mai buni avocați din lume. Le-am dat sentința, le-am dat motivarea, au studiat-o și fiecare a avut o opinie, dar în final toți au spus că este o glumă! Că nu este corect, că este un mare abuz. Dar e un lucru real, iar noi vorbim despre un caz ce s-a întâmplat acum 19 ani, în 2002. Este o chestiune politică. Pentru că Radu Mazăre a fost implicat, Dragoș a fost una dintre cele 36 de persoane. L-au implicat pe Dragoș cumva fără dovezi”, a mai adăugat Angela Martini.

 

În finalul interviului, Angela a spus: „Dragoș este iubirea vieții mele, pentru că altfel n-aș fi trecut prin iad pentru el!”

 

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut pe 9 august 2021 pe insula grecească Mykonos, după ce soţia lui, fotomodelul de origine albaneză Angela Martini, şi o prietenă a cuplului, Marica Pellegrinelli au publicat fotografii şi filmuleţe pe Instastory în care arătau că Săvulescu a părăsit Italia şi se afla în vacanţă în Grecia. Curtea de Apel a Mării Egee din Syros a respins însă extrădarea lui Săvulescu în România şi l-a lăsat să plece în Italia, la Milano.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest