Antonia, despre cum a făcut primii bani: "Terminasem deja liceul când am..."

 

Antonia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a mărturisit cum și-a câștigat primii bani. Cântăreața a dezvăluit și cât de greu i-a fost să se acomodeze în România, după ce a plecat din America.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Antonia a stat o bună vreme în America înainte de a se muta în țara noastră. Artista a mărturisit că a făcut modelling în State, iar atunci când a venit în România și-a continuat această carieră, pentru a se întreține.

Antonia a mărturisit cât de greu i-a fost să se acomodeze în România. Vedeta s-a mutat în țara noastră la vârsta de 18 ani. Cu atât mai mult, cântăreața a ținut să precizeze că după ce a continuat să facă modelling pentru o perioadă și-a început cariera muzicală, mai ales pentru că acesta era visul ei.

„A fost o trecere bruscă, deloc ușoară pentru mine, venisem într-un oraș unde aveam doar familia alături, fără prieteni, mi se părea totul gri, oamenii reci și încruntați, îngândurați mereu (...) mi-a fost destul de greu să mă integrez, să mă acomodez. Terminasem deja liceul când am plecat din America. În România, la ceva timp după ce am ajuns, am continuat să fac modelling (făceam deja din State, alesesem drumul acesta pentru a mă putea întreține) și apoi am început cariera muzicală, care, de fapt, era visul meu dintotdeauna. Aveam 18 ani atunci când am venit în România.”, a mărturisit Antonia, pentru viva.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest