Antonio Passarelli a decis cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite: ”V-ați străduit foarte mult”

 

Cunoscutul chef a fost destul de critic cu colegii de breaslă, spunându-le cu subiect și predicat unde au greșit cu rețelele pe care le-au elaborat. El a degustat cele patru preparate și a dat verdictul final.

Antonio Passarelli a fost cel care a degustat și a decis cine merită să câștige ultima amuletă pusă în joc la actuala ediție a cooking-show-ului Chefi la Cuțite. Bucătarul italian le-a cerut confraților să nu se supere pe el: „V-ați străduit foarte mult, dar întotdeauna jurizezi cu gustul personal. Și dacă te superi sau te ofensezi…Nu vă supărați pe mine, eu am jurizat cu gustul meu personal”.

Apoi i-a acordat lui Orlando Zaharia doar 2 puncte pentru rețeta de vitello tonnato, apreciind că a fost mult prea sărat, pe chef Richard Zaki l-a criticat apoi pentru că a folosit un gălbenuș întreg la rețeta de ravioli, și I-a dat doar 3 puncte. „Ideea era bestială, totul echilibrat, dar când tu pui la o bucățică atâta un gălbenuș întreg, totul se aplatizează. Dar repet, ăsta e gustul meu personal. Ca și tehnică de produs, felicitările maxime. ”, a spus Antonio Passarelli.

Alexandru Sautner a luat patru puncte și astfel câștigătorul amuletei a fost desemnat Ștefan Popescu, tocmai cheful care a rămas fără echipă.

„A fost dificil, emoționant, dar dificil. Amuleta cu numărul 11, dar eu nu mi-am revenit încă. Încă procesez, încă mi-e greu să cred, încă lupt cu mine ca să mă liniștesc, să mă calmez. Am venit în acest război gata să conduc o echipă, despre asta era vorba! Nu să fiu pe locul 1, 2 sau 3. Nu, dar merg înainte! Nu se oprește lumea acuma. Pentru mine ar fi super fantastic să închei acest război al amuletelor câștigând amuleta. Și voi lupta la fel ca la celelalte să o iau”, a spus Ștefan Popescu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest