Antonio Pican își construiește casă de 400 de metri pătrați: ”Are piscină încălzită, jacuzzi”

 

Cântărețul abia așteaptă să treacă următoarele șase luni pentru a se muta în mega-vila pe care și-o construiește.

La doar 21 de ani, Antonio Pican poate să se considere deja un artist împlinit. Succesul în muzică, în special în mediul online, i-a adus și stabilitate financiară. Tânărul a investit o grămadă de bani în noua locuință pe care și-o construiește. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Antonio Pican a vorbit despre proiectul imobiliar.

”Cu casa totul foarte bine, în decembrie o terminăm, va fi cea mai tare casă de influencer, artist, din România. E un proiect unic din România, făcut de unul dintre cei mai tari arhitecți din România, are piscină încălzită, jacuzzi, are 400 de metri pătrați utili, am vrut să investesc într-o casă pentru că ea mereu își mărește prețul, nu știu la ce preț va fi evaluată momentan, dar acolo o să zic, că nu mă ascunde de absolut nimeni”, ne-a spus Antonio Pican, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Chiar dacă își construiește o vilă impozantă, Antonio nu exclude nici varianta de a se muta din țară. ”În cazul în care va veni o ocazie bună în care să mă duc să colaborez în străinătate, probabil că îmi voi lua ceva și acolo, dar casa aceasta nu o voi vinde niciodată, indiferent că își va mări prețul sau nu, dar nu o voi vinde niciodată. E un business pentru că uite terenul pe care mi l-am luat și-a mărit valoarea de când l-am cumpărat și îndemn pe toată lumea care poate nu e foarte sigură unde vrea să-și investească banii, să-i investească într-o casă. Eu asta mi-am dorit să fac, să investesc banii într-o casă, să-mi iau mașina visurilor mele, până la urmă am doar 22 de ani, mulți copii de vârsta mea abia își încep viața la vârsta mea, iar eu sunt recunoscător lui Dumnezeu!”, ne-a mai declarat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest