Armin Nicoară a ajuns pe perfuzii. Ce se întâmplă cu artistul

 

Armin Nicoară a trecut prin momente dificile, asta după ce starea lui de sănătate nu a fost una tocmai bună. Artistul a mărturisit că ajuns pe perfuzii acasă deoarece nu se putea deplasa la spital.

''Nu sunt refăcut complet, tocmai ce a plecat asistenta de la mine de acasă pentru că am reușit să vorbesc cu doamna doctor să-mi facă perfuziile acasă, că nu am reușit să mă deplasez la spital deoarece mi-a fost foarte rău. Am ajuns din Irlanda, acolo unde am avut un eveniment și după spectacol am picat la pat. Am avut febra 40 și de acolo a început calvarul pentru mine. Nici acum nu sunt refăcut complet'', a declarat Armin Nicoară în exclusivitate la Antena Stars.

Armin Nicoară a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că partenera lui de viață, Claudia Puican a fost cea care s-a ocupat de el în toată această perioadă și a ajuns la evenimente în locul lui. Cei doi au planuri de căsătorie, însă mai au de pus la punct unele detalii pentru marele eveniment.

''Am avut noroc cu ea (n.r Claudia). Ea s-a ocupat în totalitate de mine. Eu nu am reușit să ajung la evenimente și a fost ea. A fost mai ușor pentru mine. Nu mai sunt în dubii, urmează în scurt timp să facem cununia, dar mai trebuie să punem la punct unele detalii. Sperăm să trecem peste toate cele'',a declarat Armin Nicoară în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest