Armin Nicoară, scene fierbinți la un eveniment!

 

Artistul a cântat la saxofon în cadrul unei petreceri, iar o invitată a dansat deasupra lui.

 

Armin Nicoară este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști ai momentului din showbiz-ul autohton. Asta și pentru că știe foarte bine să aducă buna dispoziție și să creeze momente unice la evenimentele la care ia parte. Asta s-a întâmplat și cu câteva zile în urmă la una dintre petrecerile unde a fost invitat să dea recital, iar show-ul făcut a fost de-a dreptul incendiar. Filmarea a ajuns repede virală pe TikTok.

 

Artistul cântă la saxofon, instrumentul care i-a adus celebritatea, dar nu oricum, ci întins pe podeaua localului. Una dintre invitate a ținut să-i danseze destul de provocator, după cum se arată în filmare. La un moment dat femeia chiar face spagatul deasupra lui Armin Nicoară, iar soția lui, Claudia Puican a fost cea care a filmat momentul. Și nu doar că l-a filmat, ci l-a făcut și public.

 

Firesc, comentariile nu au întârziat să vină în număr mare. Mulți au ținut să transmită că nu înțeleg cum Claudia Puican nu a reacționat în niciun fel atunci când a văzut ce se petrece cu bărbatul ei și ce gesturi face petrecăreața deasupra lui.

 

Însă toate aceste spectacole l-au ajutat pe Armin Nicoară și pe soția lui să strângă o avere însemnată. Astfel că artiștii au reușit să-și permită cumpărarea unui apartament de lux la Dubai. Investiția are drept scop și obținerea de profit, având în vedere că saxofonistul are de gând să-l închirieze în perioadele în care nu se va duce el să se relaxeze în Emirate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest