Arsenie de la O-Zone a dezvăluit singura posibilitate ca trupa să mai cânte împreună: ”Probabil o propunere financiară!”

 

Chiar dacă s-au bucurat de un succes internațional fantastic, cei trei membri ai trupei O-Zone nu au știut deloc să profite și au pus punct colaborării în urmă cu 17 ani.

 

O-Zone s-a aflat la începutul anilor 2000 în topurile internaționale. Hit-urile băieților din Moldova au răsunat în toate marile cluburi din întreaga lume, fapt care le-a adus un succes fulminant și, odată cu el, satisfacții financiare. Însă tinerii din Republica Moldova nu au reușit să gestioneze bine situația, așa că au ajuns să se certe și să destrame formația care era în mare vogă în urmă cu aproape două decenii.

 

În cadrul podcast-ului lui Adrian Artene, Arsenie Todiraș a vorbit despre momentul de cumpănă al relației, anume o ceartă între el și liderul trupei Dan Bălan. Întrebat dacă mai este certat cu Dan Bălan, Arsenie a oferit un răspuns oarecum evaziv, dar a recunoscut că nu și-au mai vorbit de la ultimul concert pe care l-au avut împreună.  Acum, Arsenie crede că există posibilitatea să se reunească, dar doar în anumite circumstanțe.

 

„Nu cred că mai suntem certați. (...) El poate nu știa cum să ne abordeze pe noi. Poate putea să fie și el mai diplomat un pic, iar noi să fim mai ascultători un pic, să mai lăsăm de la noi, dar eram prea tineri. Aș fi făcut ceva măcar să nu ne certăm. Dacă se destramă trupa, măcar se destramă fără ceartă. Aș mai fi făcut un an doi concerte.”, a dezvăluit Arsenie Todiraș, în cadrul podcast-ului lui Adrian Artene.

 

Cum proiectele personale ale celor trei membri nu au adus niciunuia un mare succes, fostul membru al O-Zone ia în calcul și varianta reunirii. El a explicat care ar putea fi catalizatorul care să ducă la o nouă apariție pe scenă a celor 3 băieți din Moldova:  „Ar trebui o nouă chimie, o nouă discuție între noi sau o propunere foarte interesantă, probabil că financiară”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest