Așteptarea a luat sfârșit! Începe sezonul 6 din Insula Iubirii!

 

Show-ul de la Antena 1 va avea premiera luni și marți, la datele de 2 și 3 mai, de la ora 20:30. 10 ispite masculine și 10 feminine vor încerca să-i tenteze pe concurenții care-și pun în joc relațiile.

 

Se numără zilele până când va începe unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri: sezonul 6 din Insula Iubirii. Mai sunt două săptămâni și un pic până ce emisiunea va demara la Antena 1. Cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

 

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu braţele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon, ce va fi difuzat in fiecare luni şi marţi, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.

 

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show de la Antena 1, pe concurenţii celui mai nou sezon!

 

Vor fi 21 de zile de foc pentru cele 5 perechi de îndrăgostiți, care vor trebui să găsească răspunsul la întrebările care-i macină: „Oare e jumătatea mea, e sufletul pereche, sau am trăit în minciună în toată această perioadă?” Cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii va avea premiera pe 2 şi, respectiv, 3 mai şi va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest