Au ieșit scântei la Ceremonia Focului între Cristina și Cerasela: „Încearcă să mă imite!”

 

După ce l-a pus pe liber pe Sebastian și s-a cuplat cu ispita Bogdan, Cristina a fost judecată de Cerasela, care spune că a remarcat o schimbare majoră la ea.

 

Ceremonia focului la care au participat cele cinci concurente de la Insula Iubirii a arătat că acestea nu se înțeleg perfect între ele. După ce Cristina s-a despărțit de Sebastian pentru a se cupla cu ispita Bogdan spiritele par să se fi înfierbântat în casa fetelor. Radu Vâlcan le-a întrebat pe concurente ce schimbări au remarcat la Cristina, după deciziile categorice luate de aceasta în privința vieții intime.

 

Dacă Teodora a spus că o vede „foarte liniștită, liberă și fericită”, Cerasela susțină că Cristina este schimbată după ce a decis să nu mai formeze un cuplu cu partenerul ei de viață, Sebastian. Concurenta susține că aceasta încearcă s-o imite, prin gesturi și că se simte judecată de celelalte concurente deoarece o consideră falsă.

 

''Mult prea schimbată, acum este o altă persoană. Eu m-am simțit judecată prin felul meu de a fi. Acum simt o imitație. Încearcă un pic să mă imite, prin dans, așa am simțit eu.'', a declarat Cerasela la Insula Iubirii.

 

Cristina a râs atunci când a auzit că Cerasela o acuză că o imită și a susținut că aceasta falsă, motiv pentru care nu ar avea de ce să o imite: „Dacă aș imita-o pe Cerasela, probabil că aș fi falsă”.

 

Teodora a făcut o comparație între cele două fete: „Diferența dintre ele două este că dacă îi spui Cristinei că a greșit ceva, analizează și încearcă data viitoare să se tempereze. În schimb, Cerasela crede că totul este doar despre show și dacă-i spune cineva că a făcut ceva greșit ea o susține pe-a ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest