Au îmbinat bucătăria italiană cu tradiția românească! Rețetele Danielei Lache și ale lui Dennis Hara la Chefi la cuțite

 

Mama și fiul bucătari, Daniela Lache și Dennis Hara, au venit la Chefi la cuțite cu un preparat ce a adus un gust de Italia în fața juraților. Pieptul de pui umplut cu spanac și sos de gorgonzola cu fistic, alături de saltimbocca alla Romana, i-a impresionat pe jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care le-au oferit câte trei cuțite.

 

Daniela și Dennis sunt bucătari în propriul lor restaurant de 10 ani, cu specific tradițional românesc, în Torino, Italia. Deși a crescut în Italia, Dennis vorbește foarte bine limba română, fapt explicat de mama sa, care nu a permis folosirea italianei în casă.

 

„Venim din Italia. Avem un restaurant. Chiar vreau să mă retrag. 25 (n.r. de câți ani locuiește în Italia). (...) Astăzi sunt aici cu Dennis, cu băiatul meu, care participă și el. Vrea să se pună în ambiție cu mine la acest concurs. (...) Avem un restaurant de 10 ani, pe tradițional românesc, în Torino”, a mărturisit Daniela Lache, la Chefi la cuțite.

 

„Mă numes Hara Dennis Ioan, am 19 ani, am terminat școala în Italia, de bucătar. Am făcut stage în restaurant în Torino, în centru”, a spus Dennis Hara, fiul Danielei Lache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest