Au luat nestemata roșie! „Simt că mi-am trăit a doua copilărie!”

 

O nouă eliminare șoc la Asia Express – Drumul Împăraților. Ce echipă s-a oprit în semifinale și care sunt cele două perechi ce-și dispută premiul de 30.000 de euro.

 

Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi sunt semifinaliștii sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Cele trei echipe au dat totul pentru a ajunge cât mai aproape de atât de râvnitul premiu în valoare de 30.000 de euro. În ultima rundă a competiției, prezentatoarea Irina Fodor a introdus un element – surpriză, care să departajeze echipele pentru marea finală, anume cufere care conțin nestemate verzi și roșii, ultimele fiind eliminatorii.

 

Lidia Buble și Estera au luat primul cufăr pentru că au ajuns ultimele la destinația finală. Celelalte două cufere au fost obținute de Mihai Petre și Elwira. Astfel, în procente, 66% aveau șansa să părăsească întrecerea Dansatorii, iar 33% surorile Buble. Însă surpriza a fost imensă atunci când prezentatoarea show-ului a deschis cuferele, nestemata roșie fiind în cutia surorilor Buble.

 

„Nu l-am văzut niciodată așa pe Mihai Petre. Elwira nu mai era ea deloc. Te aștepți la orice”, a spus Lidia Buble, înainte să afle verdictul. ”Suntem așa aproape de finală și să ajungi în situația în care alegi cutia nepotrivită este pur și simplu groaznic. Nu vreau să mă gândesc la asta. Eu chiar îmi doresc să câștig acest concurs, pentru că mi-am găsit o motivație în copiii mei”, a mărturisit Mihai Petre.

 

Cele două surori au făcut primele declarații după eliminare în lacrimi. ,,Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc. Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe”, au declarat surorile Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest