Augustin Viziru, declaraţii incredibile despre patima avută pentru jocul de noroc. Cămătarii îl căutau pentru datorii

 

Augustin Viziru a fost invitat pentru a doua oară la podcastul lui Radu Țibulcă, iar de această dată a vorbit și despre datoriile pe care le avea. Actorul a povestit despre o întâmplare pe care a avut cu o persoană de la care luase bani cu camătă. 

În vârstă de 41 de ani, Augustin Viziru are o viață demnă de scenariul unui film. Primul podcast cu vedeta a avut mare succes pe canalul de YouTube al lui Radu Țibulcă, astfel că fanii au insistat să se filmeze și partea a doua.

 Augustin Viziru a răspuns invitației și a povestit întâmplări neștiute din viața lui. Fratele lui Lucian Viziru a recunoscut că a jucat mult timp la cazinou și a pierdut sume mari de bani la jocurile de noroc. Actorul a renunțat să mai joace la cazinou în urmă cu aproximativ 6 ani. 

El a mărturisit că nu juca pentru bani, ci pentru adrenalina pe care o avea atunci. El a povestit că ajunsese să ia bani de la cămătari pentru a putea juca. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Augustin Viziru a povestit o întâmplare pe care a avut-o cu un cămătar și care venise acasă la el să își recupereze banii. La vremea respectivă, actorul era căsătorit cu Oana Mareș. „Să îți povestesc de un cămătar. Aveam să-i dau bani și nu aveam de unde să-i dau. Era oarecum un soi de prietenie între mine și el. La un moment dat a pierdut și el foarte mulți bani și m-a sunat: «Dă-mi banii!». Zic: «N-am». Aveam să-i dau mult, câteva mii bune dobândă. «Dă-mi banii, că dacă nu îmi dai banii îți iau scooterul!». «Cum să îmi iei scooterul? Știi ceva, vino și ia-l!». A venit să ia scooterul și la colț a căzut cu el (râde). Mi l-a adus înapoi și a zis să-i aduc banii. Am mai stat câteva zile și a venit iar la geam. O puneam pe fosta mea soție să iasă la geam și să țipe «Poliția!». I-am zis: «Deschizi geamul și zici Poliția!». A deschis geamul și a zis Poliția și a început ăla «Ce tupeu ai, că nu se poate așa ceva! Dă-mi măcar 100 că n-am un ban». I-am dat 100. Eram pe la cazinou… L-am chinuit rău de tot pe ăsta până i-am dat banii înapoi, dar a fost înțelegător cu mine. I-am zis să-mi dea și mie 3000 și a zis: «Hai Augustine, ce glume sunt astea? Nu mai încerca să-mi ceri mie bani, că nu mai vezi bani niciodată de la mine»”, a spus vedeta. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest