Augustin Viziru, o viață de film: jocuri, poturi, mașini și arest în Germania!

 

Actorul a povestit trecutul tumultuos, plin de peripeții pe care l-a avut. Arestat la 16 ani, fratele lui Lucian Viziru are și acum o serie de probleme, în viața sa, în multe momente, adrenalina atingând cote maxime.

 

Augustin Viziru a fost invitat în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, care apare online pe canalul de YouTube „theXclusive”. El a rememorat perioada adolescenței, una foarte agitată, în care a ajuns în arestul poliției din Germania. Din ce a povestit acesta a ajuns complet nevinovat, fiind confundat cu o altă persoană. Totuși, a petrecut 24 de ore în arest, până când oamenii legii au realizat că nu este ele cel pe care îl caută și l-au eliberat. Dar iată cum a decurs dialogul:

 

Adiță Voicu: „Probleme cu legea ai avut vreodată?”

Augustin Viziru: „Nu!”

Adiță Voicu: „Ai stat vreodată și tu măcar 24 de ore pe circă?” Augustin Viziru: „Am stat, am stat! Dar nu în România.”

Adiță Voicu: „Erai în Germania, în trecere…”

Augustin Viziru: „Și chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”
 

Aventurile lui Augustin Viziru din adolescență nu s-au rezumat la acest incident. Tot la vârsta de 16 ani, actorul și-a cumpărat o mașină care era furată. Deși era încă minor, fratele lui Lucian Viziru nu ținea cont de reguli și se urca la volan fără teamă.

 

Am trăit frumos. Din păcate, s-au schimbat generațiile. Acum sunt alte tipuri de distracții. Aveam mașini șmechere dintotdeauna. Prima mașină mi-am cumpărat-o la 16 ani. Mi-am luat un Ford Probe, care era furat. Avea acte de Germania și era din Italia. Conduceam, dar ce conduceam. Mi-a și poansonat-o cineva, care lucra pe undeva. Mi-a bătut cineva seriile în mașină, că nu era niciuna în România. Am luat seria de la un Ford Probe din `89 și a mea era modelul din `93 și eu am pus actele alea pe aia. M-a oprit Poliția, țin minte și acum! Ăla poansonase seria, dar nu apucase să vopsească și mi-a pus autocolant negru. Când mi-a zis polițistul să ridic capota… Na, am scăpat! Am avut mult noroc la viața mea”, a povestit Augustin Viziru.

 

Problemele l-au urmărit și la vârsta adultă. Luna trecută, actorul a mărturisit că a fost executat silit, după ce a adunat datorii uriașe la bănci. Pentru ca peisajul să fie complet el a căzut și în patima jocurilor de noroc. „Nu există sfat să te lași de jocuri. Dacă tu nu vrei să ieși din lumea aia… Primul pas pe care trebuie să îl faci este să schimbi anturajul. Se complac în situația aia. O dată ciugulești, apoi ești barosan, a doua zi nu mai câștigi. Nu cred că am fost depresiv din cauza asta”, a mai spus Augustin Viziru. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest