Aurel Pădureanu, în lacrimi de ziua lui! ”Se împlinesc 7 luni de când nu mai e lângă mine!”

 

Fostul soț al Corneliei Catanga nu se mai poate bucura nici măcar de onomastica lui. Dispariția femeii pe care a iubit-o îl macină pe artist.

 

Suflete – pereche, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au trăit o frumoasă poveste de iubire. „Am pierdut mult în viaţa asta, dar l-am câştigat pe Pădureanu. El mi-a fost şi mamă, şi tată”, obişnuia să povestească regretata Cornelia Catanga atunci când era întrebată de Pădureanu. Timp de 24 de ani cei doi au avut o relație de dragoste.

 

Astfel, rămas singur, Aurel Pădureanu nu își mai regăsește rostul. Văduvul Corneliei Catanga și-a adunat toate forțele și a vorbit pentru Antena Stars despre modul în care își serba onomasticile pe 26 octombrie, atunci când Cornelia era alături de el. Aurel a povestit, îndurerat, că este extrem de greu să se gândească la altceva decât la faptul că soția sa nu mai este lângă el, mai ales că aceasta organiza totdeauana cele mai frumoase surprize cu ocazia zilelor onomastice și aniversare. Artistul a mai mărturisit că de Sf. Dumitru, s-au împlinit șapte luni de când regretata cântăreață, Cornelia Catanga, a trecut în neființă.

„Sunt foarte trist pentru că astăzi, 26 octombrie, este ziua Sfântului Dumitru și totodată sunt enorm de trist pentru că astăzi împlinește Cornelia șapte luni de când nu mai este lângă mine și Alexandru. În fiecare an a făcut surprize.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

 

Alexandru, fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga,a încercat să-i mai domolească tatălui focul din inimă. „L-am întâmpinat cu un mesaj foarte frumos pe Facebook. Cum aș putea, de fapt, să-l întâmpin decât cu frumusețea sufletească pe care o am eu și să fac numai lucruri minunate pentru ca el să se bucure de mine și să fac niște lucruri care să-i redea zâmbetul pe buze, așa cum făcea mama mea. Lucrurile materiale nu contează pentru noi.”, a declarat Alexandru, fiul lui Aurel Pădureanu.

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, la data de 26 martie, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București. Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest