Aurel Pădureanu, în pragul disperării, după ce a pierdut-o pe Cornelia Catanga: „Îmi vine să zbier. Chiar nu s-a găsit nimeni să ne ajute?”

 

Aurel Pădureanu trece prin momente disperate, la două săptămâni de la moartea Corneliei Catanga. Interpretul de muzică lăutărească este la pământ din cauza dorului pe care i-l poartă celei care i-a fost parteneră de viață ani la rândul, dar și din cauza situației financiare precare cu care se confruntă acum.

Aurel Pădureanu a făcut o serie de confesiuni emoționante pentru Antena Stars și a dezvăluit că dorul de Cornelia Catanga l-a năpustit. După ce a declarat că nu există zi în care să nu meargă la mormântul soției sale pentru o plânge, artistul a mărturisit și faptul că din punctul lui de vedere ei au format singurul cuplu real din muzică, datorită iubirii puternice care exista între ei.

„Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta, aerul meu, sufletul meu, inima mea. Noi ne-am iubit enorm de mult, enorm. Și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea și e greu. Despărțirea asta este cea mai nenorocită, cea mai cruntă. Nimeni nu își poate da seama, doar cel care este și suferă. Degeaba îți vine cineva de pe margine și îi zice să te întărești că e foarte greu.”, a spus Aurel Pădureanu.

Totodată, pe lângă durerea cauzată de pierderea ființei dragi, Aurel Pădureanu a recunoscut că este la pământ și din cauza situației financiare precare pe care o are la momentul actual. Iar faptul că niciun milionar din România nu a sărit în ajutorul lui și al fiului său l-a dezamăgit profund.

“Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic. Nu dorim să ne dea nimeni pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a găsit nimeni în țara asta cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte”, a mai spus Aurel Pădureanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest