Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor au COVID-19

 

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor au fost despitați pozitiv cu noul coronavirus. Prima dată s-au infectat cântărețul și Dora, iar apoi a contractat virusul și soția artistului. Cum se simt cei trei la momentul actual, dar ce simptome au avut.

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și Dora au COVID-19. La momentul actual, cei trei se află în carantină și pare că se simt destul de bine. În cadrul unui interviu, actrița a oferit informații despre starea lor de sănătate

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor, Dora, au COVID-19. Actrița a intrat în direct cu Cristi Brancu și a vorbit despre cum se simt la momentul actual.

Vedeta a spus că a mers imediat cum au apărut primele simptome la un centru de evaluare. Acolo, a primit un consult amănunțit, dar și tratementul necesar. Din momentul în care a început să ia pastilele, simptomele au dat înapoi.

De asemenea, soția cântărețului a mai adăugat faptul că Aurelian a fost primul care a ieșit pozitiv și că el va ieși din carantină de mâine. Ea și fiica ei, Dora, vor ieși din casă abia vineri.

„Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debitat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunțit, medicamente, sfaturi, și, când am început să iau medicamentele au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-a simțit mai moale, dar sunt deja  în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia aștepta să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora.' , spune Monica Davidescu.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest