Aurora Someșan a uimit la Chefi la cuțite cu povestea sa de viață și pasiunea pentru arme și tatuaje

 

Concurenta din Maramureș a prezentat un preparat excelent, iar jurații au fost uimiți când au descoperit tatuajele acesteia. Aurora Someșan a dezvăluit că este divorțată și că este casnică, pasionată de arme și tatuaje. Fostul ei soț lucrează în străinătate, iar cei doi păstrează o relație bună pentru cei doi copii ai lor.

“Sunt pasionată de arme și tatuaje. Sunt casnică și am 34 de ani. Am venit să mă distrez ca să trăiesc vibe-ul cu voi. Maramureșencele ca să-și țină bărbații acasă își mai fac câte ceva. Fostul este în stăinătate. Avem o relație ok, în viață trebuie să fii puternic. Până la 34 de ani eu zic că mi-am trăit viața. Am și divorțat, am 2 copii.'', a declarat Aurora Someșan, în exclusivitate la Chefi la cuțite

Concurenta a primit cu bucurie două cuțite din partea lui chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu pentru preparatul său, iar la final, chef Sorin Bontea i-a transmis un mesaj, uimit de prestația ei. "Ce vibe are Scărlătescu în seara asta? M-am prins de o chestie că vorbești de 30 de minute întruna. Când te simți cu musca pe căciulă ai un sentiment de vinovăție", a spus chef Sorin Bontea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest