Avea Nosfe probleme cu banii? Serghei Mizil a spus adevărul

 

Cu puțin timp în urmă, Nosfe a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și apropiați. Mulți artiști au venit să-și ia rămas bun de la membrul trupei Șatra Benz, iar Serghei Mizil a fost unul dintre ei. Actorul a făcut declarații emoționante la înmormântare și a vorbit inclusiv despre presupusele probleme financiare ale amicului său.

Alături de artiști precum Speak, Ștefania, Ruby și Cabron, Serghei Mizil a fost prezent la înmormântarea lui Nosfe, care i-a fost coleg de platou cu doar câteva luni în urmă. Actorul s-a arătat la fel de șocat ca ceilalți prieteni ai artistului de moartea sa subită, la doar 37 de ani.

„Am filmat împreună. Acum câteva luni am terminat un film artistic. A fost colegul meu de platou. (...) Nu (n.r. nu a dat semne că ar avea prbleme de sănătate). Foarte tânăr, șocant, adică am rămas așa mut când m-a sunat și mi-a spus lumea. (...) Un băiat extraordinar, foarte civilizat, foarte cuminte. Era așa sportiv, nu știu ce s-a întâmplat.”, a declarat Serghei Mizil, la Antena Stars.

„Asta se întâmplă tot timpul (n.r. ca familia să ceară bani pentru înmormântare). Nu avea probleme. Față de noi nu a vorbit.”, a spus actorul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest