Avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian a dezvăluit ultimele cuvinte ale artistului înainte să moară: „Am greșit, nu mă mai certa și tu…”

 

Carmen Obârșanu l-a atacat direct și pe impresarul Doru Gușman, despre care spune că nu și-a dorit decât să profite de pe urma lui Petrică Mâțu Stoian.

 

Carmen Obârșanu, avocata surorii lui Mâțu Stoian, susține că acesta ar fi avut o afecțiune pulmonară, posibil chiar și Covid, fapt care i-ar fi grăbit sfârșitul. Solistul a fost diagnosticat cu această afecțiune cu câteva zile înainte să moară. „Petrică Mîțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiica-sa, ei au o mare parte din vină! Mițu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gusman la câte spectacole l-a dus că să scoată bani, ia să vedem!”, a spus avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian.

 

Aceasta a mai dezvăluit faptul că i-ar fi spus surorii lui, chiar în ultimele momente ale vieții, că a greșit: „Mîțu și-a dat seama în ultimele minute de viață și i-a șoptit surorii: am greșit, nu mă mai certa și tu! Și-a dat seama că de acolo i se trage. A plecat pe lumea cealaltă știind de unde i se trage”.

 

Avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian acuză totodată clinica unde acesta a fost internat de o serie de abuzuri, spunând că au mai fost cazuri asemănătoare cu cel al cântărețului. Ea este de părere că medicii nu au fost destul de atenți și a spus că o doctoriță i-a spus că nu i-a pus un stetoscop pe spate

 

„Am întrebat-o pe doctorița de la Urgențe: i-ați pus un stetoscop pe spate? Mi-a răspuns că nu, poate colega ei. M-am uitat pe declarație, nici colega nu l-a consultat cu stetoscopul”, a spus Carmen Obârșanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest