Bad Angie, prima apariție, după moartea mamei. Încă nu-şi revine din şoc

 

În toamna anului 2020, Bad Angie anunța cu durere că mama ei a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, dar avea speranța că se va vindeca, pentru că boala era de gradul 2. Din nefericire, tumora s-a extins, iar femeia a murit anul acesta. În prima apriției de la tristul eveniment, fosta concurentă Chefi la cuțite a vorbit despre pierderea mamei.

„Deja spunea „mi-e dor de tatăl vostru, abia aștept să-l văd”. Oarecum simțea. Când mi-a spus treaba asta și a insistat să vin, am avut un feeling și mi-am făcut bagajul și m-am dus s-o văd. A fost surprinsă când m-a văzut, apoi, la o zi, a decedat. A așteptat să mă vadă”, a dezvăluit Angiie Moisescu, la Antena Stars.

Cu multă tristețe, bad Angie a rememorat și ultimelel cuvinte pe care i le-a spus mama ei. Se pare că și pe patul de moarte, femeia se gândea tot la bine fiicei sale.

„Zâmbind, mi-a zis „ai grijă, mami, la tren!”, că știa că plec cu trenul. Ca de obicei, știa că o să-mi văd copilul și mi-a zis să-l pup pe Darius din partea lu' mamaie”, a mai spus Bad Angie.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest