Bănel Nicoliţă, din nou probleme cu banii! O companie îl dă în judecată pentru neplata facturilor

 

Înglodat în datorii, Bănel Nicoliță ajunge în fața judecătorilor și din cauza unor facturi emise recent de o companie din București, pe care fostul fotbalist nu le-ar fi plătit.

Bănel Nicoliţă s-a aflat într-o situație similară și în urmă cu trei ani, când o companie de telefonie mobilă l-a acuzat că a luat terminale de ultimă generație, în valoare de aproape 7.000 de euro, pe care nu le-a plătit.

Potrivit unor surse din anturajul fostului mare fotbalist, citate de SpyNews, acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o companie de telefonie mobilă. Bănel s-ar fi înțeles să facă un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care urma să achite o factură lunară în valoare totală de 300 de euro, fără TVA. Însă n-a mai plătit.

În urmă cu doi ani, publicaţia citată a dezvăluit că Bănel a fost executat silit de un fost polițist de la care împrumutase peste 80.000 de euro. Cum a ajuns un ofițer în rezervă din Poliția Română să-l împrumute cu zeci de mii de euro pe celebrul fotbalist Bănel Nicoliță – în condițiile în care, conform actelor, el avea un salariu de 3.000 de lei, era înglodat în datorii, iar singura casă pe care o deținea era închiriată unor alte persoane – nu se știe.

Și nici n-a interesat pe nimeni din MAI, ANAF sau ANI. Contactat, la momentul respectiv, de reporteri, pentru a oferi detalii referitoare la procesul cu polițistul, Bănel Nicoliță a mărturisit că a rezolvat problema cu acesta: „A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest