„Barbie” de România, mărturisiti intime la Chefi la Cuțite: „Un suflet de femeie în corp de bărbat”

 

Ioan Răzvan Vijulan a povestit în cadrul show-ului culinar că a fost abandonat de familie, doar sora sa rămânându-i alături, mereu un sprijin.

 

Cel supranumit „Barbie” de România, pe numele real Ioan Răzvan Vijulan, a venit la Chefi la Cuțite, unde și-a povestit viața tristă de până acum. Chiar dacă are doar 20 de ani, Ioan a trecut deja prin multe cumpene și încercări și asta pentru că a fost abandonat de propria familie, care nu l-a înțeles deloc.

 

Concurentul a spus că este o persoană non-binară, adică se simte „un suflet de femeie în trup de bărbat”, o mărturisire care le-a făcut-o și părinților lui și l-a costat practic relația cu ei, fiind lăsat pe drumuri de către aceștia.

 

 

„Persoană non-binară înseamnă balanța dintre feminin și masculin, numai că în cazul meu, balanța mea se lasă mai mult spre partea feminină. Am știut asta dintotdeauna și am ținut ascuns din cauza societății până la 14 ani (...) La 16 ani, le-am spus că sunt un suflet de femeie în corp de bărbat. Nu au înțeles și m-am abandonat. Eu vin dintr-o familie extra tradițională. Nu am putut să am o familie, care să mă susțină la orice pas. Tata nu era tată. Bea foarte mult, bătăie foarte multă, aplicată întregii famili...mie, mamei mele și surorii mele. Un om tiran și atât”, a mărturisit Ioan Răzvan Vijulan.

 

Barbie de România a mai mărturisit că în toată această perioadă a avut un singur sprijin, și anume pe sora lui, singura persoană din familie care l-a înțeles: „Am locuit singur, ajutat de sora mea. Sora mea a avut grijă să nu îmi lipsească partea asta de familie. Ea întotdeauna m-a susținut, a fost lângă mine la orice pas. Sora mi-a fost și mamă, și tată, a fost mereu îngerul meu păzitor, aripele mele de înger cu care zbor și în ziua de astăzi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest