Betty Vișănescu, după ce și-a pus silicoane: „Este o tortură!”

 

Fata lui Florin Salam a recunoscut că nu îi este deloc ușor, după ce a recurs la intervenția de modelare a sânilor.

 

La început de weekend, Betty Vișănescu a recurs la o intervenție de modelare a sânilor, justificând prin faptul că e mămică tânără și își dorește din nou fermitatea de altădată. Vedeta și-a ținut la curent fanii pe pagina de Instagram, povestind modul în care a decurs operația. După intervenția chirurgicală, artista s-a declarat extreme de mulțumită, dar a recunoscut că are nevoie de timp pentru a se acomoda cu schimbarea survenită.

 

”Încerc să mă acomodez cu această schimbare, fiindcă e ceva nou pentru corpul meu, dar sunt bine și asta e important”, a spus Betty Vișănescu pe rețelele de socializare.

 

Ea nu le-a ascuns urmăritorilor că se confruntă cu ceva dureri, în urma intervenției. Însă disconfortul apare atunci când trebuie să se bage la somn și asta din cauza pozițiilor în care era obișnuită să doarmă: pe burtă ori într-o parte, iar de acum, pentru ceva vreme îi va fi interzis, fiind obligată să doarmă doar pe spate. Betty Vișănescu a mai precizat că ține cont de toate sfaturile venite din partea medicului care a operat-o, iar ea mărturisește că nu este o intervenție ușoară, însă încearcă să se recupereze cât mai repede în urma acesteia.

 

”Mă doare tot corpul deoarece eu sunt obișnuită să dorm pe burtă sau într-o parte, iar acum nu am voie să ”folosesc” aceste poziții, este o tortură. Prefer să respect toate sfaturile medicului, decât să fac ceva de capul meu, ca apoi să pățesc ceva, Nu este o intereveție ușor de suportat. Baba suferă la frumusețe”, a mai spus Betty Vișănescu pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest