Bianca Drăgușanu a ajuns iar în cabinetul esteticianului: „Astăzi dăm startul la frumusețe!”

 

Odată cu venirea primăverii, diva are în plan să se reinventeze. Ce părți ale corpului vizează să retușeze Bianca Drăgușanu.

 

După ce a dus-o pe sora ei Oana în cabinetul esteticianului, de această dată Bianca Drăgușanu are în plan să-și rezolve propriile nemulțumiri cu privire la aspectul său. Așa că s-a suit în avion și a luat drumul Clujului, acolo unde se află estericianul preferat.

 

Vedeta are în plan câteva retușuri, așa că și-a propus să-și facă mezoteriapie la mâini și la picioare, însă are grijă și de aspectul feței, astfel că face mici retușuri cu botox. De asemenea, intervenția cea mai importantă este, de fapt, la buze, asta după ce în urmă cu mai multe săptămâni și-a topit tot acidul, iar acum îl reface, dar cu o formă nouă. Și, pentru că tot va face drumul până în Ardeal, Bianca a decis să facă un control mamar, pe care-l recomandă, de altfel, tuturor femeilor.

 

"Eu iau avionul și dau o fugă la Cluj. (...) Astăzi vreau să îmbin mai multe lucruri. Astăzi vreau să fac mezoterapie la mâini și picioare, vreau să îmi fac botox-ul, vreau să mi fac buzele. Pentru că ea m-a convins să le topesc și acum vreau să le fac iar mai frumoase. Mai mult de atât, îmi fac și o ecografie mamară pentru că așa trebuie să facă o femeie. Este o necesitate pe care vă recomand să o faceți. Astăzi dăm startul la frumusețe. Să trecem la treabă", a povestit Bianca Drăgușanu în secțiunea de story a contului ei personal de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest