Bianca Drăgușanu a confirmat ruptura de Gabi Bădălău: ”Este deja fostul meu iubit…”

 

Despărțirea anului în showbiz-ul românesc a fost confirmată chiar de Bianca Drăgușanu. Cei doi nu mai formează un cuplu după trei ani de relație tumultuoasă.

 

Este, fără îndoială, despărțirea anului în showbiz-ul românesc: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct poveștii de dragoste, după trei ani în care au fost împreună. Chiar dacă în trecut relația a fost una cu numeroase suișuri și coborâșuri, cu certuri și împăcări tandre, nimic nu părea să aducă trista veste. Însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Diva a confirmat ruptura.

 

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu potrivit puterea.ro.

 

La finalul primăverii, cu trei luni în urmă, în exclusivitate pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu vorbea deschis despre relația cu Gabi Bădălău. ”Întotdeauna am fost iubită și răsfățată. Pe mine mă iubește Dumnezeu foarte mult, copilul meu mă iubește foarte mult, mama mea și dacă există aceste trei elemente, nu ai cum să spui că nu ești iubit. Vorbesc despre mine și despre viața mea personală nu prea mai vorbesc, că s-a vorbit prea mult și nu face bine.”, a declarat, la vremerea respective, Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest