Bianca Drăgușanu a explodat după ce a desfăcut cadourile de ziua ei: „Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă”

 

Scandal cât casa după ziua de naștere a divei! Bianca Drăgușanu e foc și pară după ce a văzut ce a primit din partea unora dintre invitații de la petrecere.

 

Bianca Drăgușanu a avut o petrecere pe cinste la împlinirea vârstei de 40 de ani, la un local de lux din București. La eveniment a avut 50 de invitați, dar unii dintre ei au venit cu însoțitori, așa că s-au strâns în jur de 60 de persoane, fapt care nu a deranjat-o deloc pe divă. Momentul care a scandalizat-o a fost când a început să deschidă cadourile. Bianca Drăgușanu a rămas perplexă când a văzut ce a primit de la unii dintre invitați.

 

Unii invitați i-au dat bani, iar alții i-au cumpărat bijuterii ori alte cadouri care îi sunt pe plac. Blondina a povestit că unii prieteni au întrebat-o dinainte ce își dorește de ziua ei de naștere.Totul a fost bine și frumos până în momentul în care blondina a ajuns la un cadou care a dezamăgit-o în totalitate. Le-a adresat cuvinte extrem de dure celor care i l-au adus și i-a jignit în ultimul hal.

 

De altfel, ea însăși s-a simțit jignică în momentul în care a deschis o pungă de cadou în care a descoperit un odorizant de baie, un săpun și trei trandafiri de săpun. Ea spune că știe cine se face vinovat de cadoul primit și a dat și ceva detalii în acest sens, spunând că e mare probabilitatea ca acele persoane să aibă tangențe ori chiar cetățenie rusă, având în vedere faptul că pe săpunul pe care l-au oferit erau scrise mai multe rânduri în această limbă.

 

Considerând că acele persoane au batjocorit-o când i-au oferit astfel de cadouri, Bianca Drăgușanu a explodat pe internet, ameninând că le va divulga numele în viitorul apropiat: ”Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu' meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest