Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul! Cu cine a petrecut diva până în zori!

 

Zi cu totul specială pentru Bianca Drăgușanu care a împlinit 40 de ani, dar vârsta pare un simplu număr în cazul ei.

 

Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul, a împlinit 40 de ani, și a organizat o super-petrecere în pijamale. A fost un party între fete! Astfel, diva și-a chemat cele mai bune prietene la ea acasă, acolo unde a început, la miezul nopții, sărbătorirea celor 40 de ani. Dress code-ul a fost roz, așa că toate domnișoarele focoase au purtat pijamale sexy, în această culoare.

 

Cea mai sexy a fost, bineînțeles, Bianca Drăgușanu, care îmbrăcat o pijama lejeră și totodată extrem de decoltată, care a lăsat la vedere bustul imens și formele de invidiat. În plus, partenera lui Gabi Bădălău și-a pregătit propriul tort, împreună cu prietenele sale. L-au decorat cu fructe, cu sirop.

 

Imaginile postate de ea pe contul său oficial de Instagram sunt, așa cu ne-a obișnuit deja, incendiare. Bineînțeles, multitudinea de baloane roz cu heliu nu a lipsit din peisaj.De asemenea, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au făcut cele mai frumoase urări Biancăi Drăgușanu.

 

Și că tot am adus aminte de omul de afaceri, acesta a lipsit de la eveniment, fiind o seară dedicată exclusiv fetelor. Însă acesta i-a organizat Biancăi o a doua petrecere, într-un loc select din București, la care a participat, printre alții, și Vica Blochina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest