Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa mamei lui Gabi Bădălău: „Dacă mai placi, bine, dacă nu, du-te-n papuc”

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai bine de un an de zile. De-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. De fiecare dată au reușit să treacă peste neînțelegeri și să se întoarcă unul la altul.

Dar deși ei au reușit, în cele din urmă, să găsească un numitor comun, familia lui Gabi Bădălău nu a privit această instabilitate cu ochi buni. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că mama acestuia nu o place deloc pe Bianca. Mai mult, nici sora lui Gabi nu a dorit să o invite pe Bianca la nunta ei de peste câteva zile.

Bianca Drăgușanu a spus în repetate rânduri că pe ea nu o interesează părerile celor din jur. ”Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoana care nu își dorește o relație cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate să fie președintele tarii și prim ministru. Nu mă interesează. Daca mă placi bine, daca nu, du-te-n papuc”, a spus recent Bianca, acesta fiind un mesaj cu direcție spre mama iubitului ei.

Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca mama lui Gabi să-i dea măcar șansa de a o cunoaște fiindcă ar fi îndrăgit-o sigur. Dar acum Bianca a spus că nu vrea să demonstreze nimic și nici nu va încerca să-i cerșească atenția.

”Nu mă bag în seama…da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a spus vedeta într-un interviu online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest