Bianca Drăgușanu le-a transmis fanilor: ”Dacă mă provocați, am să dau curs imaginației pe care o am!”

 

Vedeta a avut o ieșire rară pe rețelele de socializare, semn că nu este în cele mai bune toane. Blondina s-a descătușat pe Instagram.

 

Bianca Drăgușanu a avut o postare cu care și-a luat prin surprindere sutele de mii de fani de pe Instagram. Aceasta a spus că își dorește să aibă o zi cât se poate de liniștită, pentru că altfel va reacționa destul de urât. Cel mai probabil în urma unor discuții cu persoane aproapiate a ajuns să se simtă „într-o stare de război”.

 

"Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că dacă ceva mă provoacă am să dau curs stării și imaginației pe care o am. Sper să nu fiu provocată de nimeni, parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi infulențeze starea", le-a spus blondina fanilor din mediul online.

 

Pe lângă faptul că a declarat că este foarte nervoasă și nu vrea să fie și mai rău de atât, Bianca Drăgușanu a transmis și câteva mesaje cu subînțeles. Frumoasa blondină a mărturisit că nu-i place să fie mințită și subestimată. De asemenea, i-a "avertizat" pe cei care au mințit-o și subestimat-o să aibă mare grijă la acțiunile lor și să se oprească înainte ca ea să reacționeze.

 

"Știți, despre mine pot spune că sunt o persoană foarte bună și corectă, doar că în momentul în care sunt mințită, am senzație că sunt subestimată, iar atunci nu mai pot să mă abțin, mă activez. (...) Aviz celor care mă subestimează, stați cuminți! Nu mă subestimați pentru că mă activați și sunt greu de oprit", a mai spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest