Bianca Drăguşanu, momente de panică la o bancă. "Am încremenit și nu știam cum să..."

 


Bianca Drăgușanu și-a obișnuit urmăritorii prin a-i ține la curent cu toate întâmplările prin care vedeta trece. De data aceasta, blondina s-a arătat a fi foarte speriată pe Instagram, unde a povestit o situație înspăimântătoare. Ajunsă la bancă, unde voia să-și deblocheze unul dintre conturi, Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză, în timp ce vorbea cu angajata de la ghișeu.

"Eu astăzi m-am prezentat la o bancă, unde nu știam că mai am bani. Am aflat că mi s-a pus poprire pe cont, pentru că nu am plătit o amendă care mi s-a dat nejustificată, pentru covid, era o amendă  care se dădea maxim, ca și pentru restaurante. Am câștigat în instanță, Anaful mi-a oprit banii din cont, dar și contul.", a povestit Bianca Drăgușanu pe instastory.

În timp ce angajata băncii încerca să rezolve problema, Bianca Drăgușanu a observat faptul că un gândac se plimbă pe umărul ei. Aceasta spune că n-a știut cum să acționeze, pentru că nu mai văzuse o insectă așa de mare niciodată.

"M-am dus la bancă, foarte drăguță fata de acolo, dar în timp ce mă ajuta, pe umărul ei se plimba un gândac, eu n-am văzut în viața mea un gândac cât o palmă. Am încremenit și nu știam cum să-i spun că are ditamai gândacul care se plimba pe ea și mai avea puțin și îi ajungea la ureche. Eu n-am fobie de nimic, dar când văd gândaci nu știu cum să reacționez, eram în stare de șoc. Era un gândac mutant, nu am văzut în viața mea gândac mai mare decât ăla. O să visez urât la noapte. O să-mi iau spray paralizant și o să umblu cu el, de acum. Nu-mi vine să cred că am rămas atât de calmă și am salvat-o și pe e.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest