Bianca Drăgușanu nu se teme de criza energetică: "Nici nu știu cât vin!"

 

Țara se află într-un punct critic al energiei electrice și asta pentru facturile la curent vin din ce în ce mai mari, românii îngrijorându-se destul de tare. Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele showbizului românesc care își vinde cel mai scump imaginea și câștigă sume considerabile de bani lunar. Blondina a recunoscut că nu o interesează suma pe care o plătește la curent și nici nu știe cât vine lunar.

Bianca Drăgușanu locuiește împreună cu mama și fiica ei. De o vreme ea petrece mai mult timp în apartamentul din Pipera a lui Gabi Bădălău, dar își vizitează zilnic mama și fiica și are grijă de Sofia. Blondina câștigă sume considerabile de bani lunar, motiv pentru care nici nu o interesează de factura la curent. Bianca Drăgușanu spune că nu face economii, pentru că nu are de ce. Bomba sexy mai spune că mama ei este cea care se ocupă de plata facturilor, ea lăsându-i o anumită sumă lunar pentru toate facturile.

''Îmi ajut financiar toată familia. Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest