Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică! Ce și-a făcut acum, la scurt timp după topirea acidului din buze

 


În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu anunța că și-a topit acidul din buze. Ei bine, nu a durat multă vreme și blondina a ajuns din nou pe mâna medicului estetician pentru o nouă intervenție.

Fosta soție a lui Victor Slav și-a reinjectat aicid în buze. 

Intervențiile nu se opresc aici! Se pare că este vremea schimbărilor pentru Bianca Drăgușanu, pentru că, vedeta și-a făcut îmbunătățiri și la nivelul danturii. Anunțul a venit chiar din partea ei prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Instagram.  

„M-ați întrebat de buze. Da, am început să le reinjectez … aici sunt vânătă. (…) Mi-am mai făcut și dinții. Am niște dinți frumoși pentru că am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niște probleme reale cu dantura, printre care și o paradontoză.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe contul său Instagram.

Dăm timpul înapoi cu aproximativ o lună și ne aducem aminte de declarația acesteia. Vedeta spunea la acel moment că decizia de a-și topi buzele stă în spatele dorinței de a arăta într-un mod diferit.

 ”Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel. O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea.”, mărturisea Bianca Drăgușanu, în urmă cu o lună


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest