Bianca Drăgușanu răspunde indirect atacului Claudiei Pătrășcanu. Ce mesaj a postat vedeta pe Instagram

 

Bianca Drăgușanu a dat un răspuns indirect atacului Claudiei Pătrășcanu prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. Cele două femei s-au aflat astăzi în fața instanței, unde actuala iubită a lui Gabi Bădălau a dat-o în judecată pe fosta soție a acestuia pentru defăimare și îi cere daune uriașe.

 

La scurt timp după ce cele două rivale au părăsit sala de judecată, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina personală de Instagram. Mesajul pare să facă referire la Claudia Pătrășcanu. "Nu confundați mielul cu lupul", a scris Bianca Drăgușanu, pe pagina personală de Instagram, la scurt timp după ce a ieșit din sala de judecată, acolo unde se afla și Claudia Pătrășcanu

 

Procesul a avut loc la Tribunalul Constanța, iar actuala iubită a lui Gabi Bădălău a cerut despăgubiri în valoare de 50.000 euro pentru defăimarea adusă de fosta soție a acestuia. Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu susține că a făcut acest demers doar pentru că își dorește bani, deoarece se consideră nevinovată în acest sens. Însă, Bianca Drăgușanu a ales să răspundă atacului printr-o postare sugestivă pe rețelele sociale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest