Bianca Pop, acuzații fără precedent la adresa lui Florin Rusu: „Are femei la produs și vrea să mă ducă și pe mine!”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii a lansat un atac virulent la adresa cunoscutului cântăreț. Vedeta a mai făcut un anunț - șoc: este gravidă!

 

Bianca Pop și Florin Rusu au avut o relație fulgerătoare ale cărei reverberații continuă. Fosta ispită de la Insula Iubirii a făcut o serie de acuzații dintre cele mai grave la adresa cântărețului. Ea susține că fostul său partener ar avea o rețea de prostituție în Spania în care ar fi urmărit să o racoleze și pe ea. Ea susține că are dovezi certe, mai ales că bărbatul i-ar fi dat inclusiv parola de la propriul telefon. Focoasa brunetă a făcut totul public pe pagina personală de Instagram.

 

”Cules de căpșuni înseamnă prostituție. Eu, de fapt, sunt tanc de făcut bani. E logic, când o femeie e foarte populară, foarte cunoscută... Rusu de la Oradea are femei la produs și a vrut să mă ducă și pe mine. Am dovezi. Mi-a dat parola de la telefon, gândiți-vă că nu el m-a adus pe mine în Spania, m-a adus iubitul meu, care este aici”, a spus Bianca Pop.

 

Pe lângă atacul la adresa cântărețului, fosta ispită de la Insula Iubirii a mai făcut un anunț care a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Ea a afirmat că este însărcinată, fără a da însă informații cu privire la tatăl bebelușului pe care-l are în pântec: ”Dacă n-ai știut să apreciezi o femeie șmecheră... Ai pierdut-o! Aici, prietenii cu familia, cu bărbatul meu sunt. Sunt și gravidă. Să vă arăt și pe bebelul meu. Așa, gravidă. Amin”. În imaginile postate, focoasa brunetă apare alături de patronul restaurantului din Spania, George, cu care susține că s-a căsătorit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest