Bianca Sasu a cucerit papilele gustative ale Chefilor la Cuțite cu ciulama de hribi

 

Bianca Sasu, cunoscută pentru videoclipurile sale amuzante de pe TikTok, a decis să își încerce norocul la Chefi la cuțite. Tânăra a venit cu un preparat tradițional, ciulama de hribi cu mămăliguță și păstrăv, pe care o consideră o rețetă specială, consumată doar în zilele de sărbătoare în zona sa.

Într-un interviu acordat în timpul emisiunii, Bianca a vorbit despre cariera sa de creator de conținut și despre începuturile sale pe TikTok. Ea a dezvăluit că primul videoclip care a devenit viral a fost cu niște papagali, iar de atunci, a postat imagini cu animalele din curtea sa, inclusiv cu găinile sale.

În timpul emisiunii Chefi la cuțite, Bianca a impresionat juriul cu preparatul său tradițional și cu abilitățile sale culinare. Ea a declarat că gătitul face parte din pasiunile sale și că într-o zi poate fi o gospodină, iar în alta să se ocupe de partea creativă a activității sale.

„Sunt creatoare de conținut. Activez pe mai multe platforme și vin de la sat. Am mai multe găini și le filmez și pe ele, și pe celelalte animale. Am două extreme. Într-o zi, sunt gospodină, fac mâncare acasă, mă ocup de animale și în a doua parte a zilei mă schimb, mă machez. Astăzi facem ciulama de hribi cu mămăliguță și păstrăv. Peștele cu hribi așa se mănâncă în zonă, la cele mai de preț ocazii, nu mănânci așa, în fiecare zi”, a spus Bianca Sasu

Bianca Sasu este o tânără talentată și pasionată, care a reușit să impresioneze atât publicul de pe TikTok, cât și juriul emisiunii Chefi la cuțite cu abilitățile sale culinare și creativitatea sa.

 

„Am început să fac TikTok prin 2019 și știu că am pus un tiktok cu papagalii, în care voia să le pun semințe în gură și a făcut tiktokul ăla un milion de vizualizări. Sunt în apogeul carierei mele. Am câștigat la o gală pentru decernarea premiilor pentru creatorii de conținut la categoria TikTok. Am venit la Chefi la cuțite, în primul rând, pentru că îmi place să gătesc, pentru că vreau să îi cunosc pe chefi”, a mai spus tânăra


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest